Фотокупон за бъдещата булка и приятелки

„Моминско парти?“ Какво си представяте като чуете тази фраза? Аз лично си представям група девойки в бар, в общия случай – леко скучаещи или пък  внезапно „изненадани“ от мускулест стриптизьор… Клишетата са си клишета и е трудно да избягаме от тях.

Не обаче и с тази идея!  Какво ще кажете за следното? Хотелска стая, музика, шампанско, грим, парти с приятелки и фотосесия за спомен. Фотосесия, която ще подарите на най-близките си приятелки или пък защо не те на вас и която ще се помни с години? Облеклото може да е всякакво – нощници, пижами, малки черни рокли и токчета – каквото ви влече, както се казва.

Най-доброто време за организация на едно такова парти би било 2 седмици преди сватбата, като е добре предварително да поговорите с фотографа какъв тип снимки ви допадат. Могат да бъдат портретни или будоарни – с подходящия грим и стайлинг ще се сдобиете с паметни снимки, които един ден с гордост ще показвате на внуците си. Разбира се, можете да подарите най-добрата от тях на младоженеца – отпечатана на красива канава или просто рамкирана.

А след фотосесията – с ослепителен грим и вече в прекрасно настроение, винаги можете да отскочите до някой бар за завършек на вечерта;)

Предлага се за групи от 5 до 12 човека.   За повече подробности, моля, свържете се с мен.