Различните идеи за сватбена декорация

Иска ми се през следващата година да виждам повече различни сватби… цветни, нестандартни, на нови места, сватби, които да изненадват и очароват гостите и разбира се, да създават предпоставки за прекрасни снимки. Често бродя из задокеанските сватбени блогове и се наслаждавам на тамошните идеи и декорации. Много от тях са направени с не много голям бюджет, но с изключителен усет към комбинацията от цветове и материи.

Тук бих искала да ви представя някои от тях:

Сватбена декорация на книжна тематика

Сватбена декорация с плодова тема… Ябълки с „отпечатано“ сватбено лого за подарък, кошници с плодове вместо традиционните разхвърляни камъчета и свещи – евтино и практично решение за всички, които искат да заменят цветята с нещо различно.

Декорация в цветовете на дъгата – една идея на Styling by Shawna.

Една сватба с Пътешественическа тема – пощенски картички вместо покани, елементи от карти, вплетени в декорацията на сватбения ден и още много детайли, които разказват за далечни дестинации, посетени от младоженците или предстоящи такива. Забележете ръкавелите с принтове от карти, прекрасен детайл.

И накрая малко вдъховение със сватбени фотографии от сватби със заемки от цирка:) – колички със захарен памук, циркови шатри и гирлянди от лампички, по-фотогенично от това не би могло да бъде!