Пет причини да се ожените през пролетта

Гледам ето тези прекрасни фотографии от една пролетна сватба и ми хрумват поне пет добри причини да сключите брак през пролетта. Ето ги и тях:

1. Пролетта е красива, свежа, пълна с виталност. Времето е приятно и не рискувате да попаднете на горещ ден. Най-много да завали някой пролетен дъждец, който да избистри още повече цветовете на града.

2. Преди великденските празници все още няма такава върволица от младоженци в ресторантите, обредните домове и църквите. Можете да избирате на воля, а това е важно.

3. Можете да очаквате отстъпки за различните услуги, които ползвате – фотографи, видеооператори, диджеи и т.н.са готови да предоставят своите отстъпки за тържества извън сезона.

4. Гостите ви най-вероятно ще бъдат на линия, защото през лятото винаги е трудно да се улучи дата, когато някой от поканените не е планирал своята почивка.

5. И не на последно място – снимките. През пролетта има толкова предпоставки за хубави снимки, колкото в никой друг сезон. Цветове, цъфнали дръвчета, кристално синьо небе – какво повече можем да искаме за фон на нашите сватбени снимки.

Аз вече снимах своята първа пролетна сватба тази година, а именно сватбата на Венета и Юрий – една очарователна двойка със страхотен стайлинг и присъствие. Благодаря им за доверието.