ll

Името ми е Линда.

Обичам да снимам, да разказвам истории, да пиша и рисувам – със светлина или с молив.  Да улавям във въздуха емоции, настроения, дъждовни капки – за мен е страст. Да, признавам си – пристрастена съм към разказването на истории – весели, тъжни, чувствени, поучителни – сюжетите, които улавям със своя фотоапарат могат да бъдат всякакви. За мен е важно да са истински. Защото вярвам, че когато човек снима честно и от сърце, снимките ще имат стойност и след 100 години.

Сватбена фотография

Снимам репортажно и ненатрапчиво, без да режисирам вас и вашите гости. Един уловен миг е много по-ценен отколкото безброй нагласени кадри.  Обичам да разказвам историята на този ден с лекота и много настроение. Когато снимам сватби започвам своя разказ от подготовката и суетнята около булката и го завършвам с естествената кулминация на деня – разрязването на сватбената торта. Не пропускам и детайлите, които носят духа на този ден – украсата, свещите, хванатите ръце, цветята… Добрият сватбен фотограф трябва да умее да пресъздаде атмосферата на деня по един артистичен начин, но същевременно запазвайки достоверността на събитията. Дали успявам, преценете сами;)

Член съм на Асоциацията на сватбените фотожурналисти

Портретни фотосесии

Всички жени са удивителни и заслужават прекрасни снимки. Във време, когато фотографията е по-достъпна от всякога, е грехота да нямате стойностни снимки от всеки един период в живота си. Веднъж сме на 30,40,50 години – защо да не се обичаме и снимаме повече? Една женствена фотосесия ще остави незабравим спомен за вас и най-близките ви. Не се колебайте и си подарете си красиви снимки, след години ще ги гледате с истински възторг!

 

За всякакви въпроси и индивидуални оферти, моля, свържете се с мен на телефон 0878 786 007 или ми пишете на : lin_alex@abv.bg