Защо и как станах сватбен фотограф?

Отговорът на този и други въпроси, свързани с фотографията, хората и моето отношение към работата, светът и всичко останало можете да прочетете в това мое интервю за Tialoto.bg.

Фотографията е нещо много повече от работа, затова, когато наемате фотограф за вашия сватбен ден или друг важен празник, помнете, че в този ден, с този човек ще прекарате повече време от колкото с майка си, затова е от особено значение между вас да има химия.

Живеем в изключително фотографско време, в което техниката е все по-достъпна и всеки има  възможността да бъде творец. Това е много хубаво, защото все повече хора имат достъп до създаването на фотографии и до творческия процес като цяло. Хубаво е и заради друго – единственият начин да успееш в едно такова пренаситено откъм фотографи време е да вложиш цялата си душа и сърце в работата си. Затова моят съвет е – ако държите на фотографията, не пресявайте избраните кандидати на база най-добра оферта, а гледайте снимките и човека, който стои зад тях. Желая успех на всички, които ще вдигнат сватба в Годината на дървения кон:)

pk0655 Hammer_0115 DV0322